Home Без категорії Відмова від відповідальності

Відмова від відповідальності

3356
0
SHARE

Сайт “Мій Бердичів” (http://berdychiv.in.ua/) – це збірник статей про історію та сьогодення міста Бердичева та Бердичівського району з відкритою інформацією. Його побудова дозволяє кожному, хто має доступ до Інтернету і браузер, ознайомитися з його вмістом. Тому, будь-ласка, приміть до уваги, що приведена тут інформація може бути не перевірена професіоналами, що володіють знаннями у відповідних напрямах, необхідними для надання вам повної, точної інформації, яка заслуговує довіри.

Не можна сказати, що сайт “Мій Бердичів” містить не так вже багато корисної та точної інформації. Однак ви повинні усвідомлювати, що сайт “Мій Бердичів” не може ніяким чином гарантувати достовірність приведеної тут інформації.

Вміст сайту “Мій Бердичів” може викликати у Вас протест.

Будь ласка, візьміть до уваги, що вся інформація, що перебуває тут, надана вільно, як акт доброї волі, без досягнення яких-небудь домовленостей або договорів між вами й власниками даного сайту, власниками серверів, на яких сайт розміщений, адміністраторами проекту, операторами або кимсь ще, будь-яким способом пов’язаними з цим або супутніми йому проектами, які (договори) можуть стати предметом прямих претензій. Вам надається обмежене право копіювати вміст цього сайту – дане право не передбачає й не має на увазі ніякої договірної або іншої відповідальності за будь-яку частину сайту “Мій Бердичів”, або його організаторів, або інших користувачів.

Будь-які торговельні марки, знаки й назви товарів, служб і організацій, права на дизайн, авторські й суміжні права, які згадуються, використовуються або цитуються в статтях, належать їхнім законним власникам. Сайт “Мій Бердичів” не може розпоряджатися правами на використання матеріалів, захищених авторським правом. Ви відповідаєте за використання цих і подібних матеріалів.

Сайт “Мій Бердичів” не може відповідати за будь-який нанесений збиток, тому що є добровільним співтовариством, вільно організованим для створення відкритих освітніх, культурних і інформаційних ресурсів. Інформація надається як акт доброї волі й не існує угоди або акту про наміри між вами й сайтом “Мій Бердичів” щодо використання або зміни інформації.

Ви користуєтеся матеріалами сайту “Мій Бердичів” на свій страх і ризик!

Попри те, що автори можуть виправляти помилки чи помилкові дані, вони не зобов’язані цього робити. Тому вся інформація надається без гарантії корисності для будь-якої мети, чи придатності для будь-якого використання.

Ніхто з авторів, адміністраторів та осіб, які ще якось пов’язані з сайтом “Мій Бердичів”, не відповідає за появу неточної інформації, а також за використання вами даних, які містяться на цих веб-сторінках чи на сторінках, на які вони посилаються.

Дякуємо, що витратили свій час на прочитання цієї сторінки. Бажаємо вам отримати лише приємні враження від користування сайтом “Мій Бердичів”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here