Home Проекти Журналіст Віктор Коржук Щорічний мистецький конкурсу на приз імені Віктора Коржука

Щорічний мистецький конкурсу на приз імені Віктора Коржука

1071
0
SHARE

5 червня 2006 року у Бердичеві відбулася презентація щорічного мистецького конкурсу, присвяченого Дню журналістики, на приз імені Віктора Коржука.

Вагомий внесок Віктор Дмитрович зробив у прославлення нашого міста, сьогодні його фотографії красуються на сувенірах із зображенням Бердичева. Віктор Дмитрович, на жаль, встиг видати тільки дві книжки “Рассказы по-Бердичевски”, які користуються великою популярністю як у місті, так і за межами України.

Бердичівська міська молодіжна громадська організація “Фенікс” об’єднує в своїх рядах творчу та обдаровану молодь, якій не байдужа доля рідного міста. Першочерговою метою організації є об’єднання молоді навколо проблем міста та залучення її до корисно-активної праці задля процвітання та добробуту нашої малої Батьківщини. Тому на презентації були присутні представники від багатьох ЗМІ та організацій Бердичева: газет – “Бердичів”, “100.000”, “Бердичівські новини”, ТРК “ВІК”, молодіжної сторінки “Експромт” та Бердичівської Організації Молодих Журналістів. Не залишили поза увагою відкриття конкурсу і активісти Житомирської обласної спілки “Берегиня України” та Житомирської обласної організації “Воскресіння”.

Колективним членом БММГО “Фенікс” є Асоціація молодих журналістів та Школа журналістики. За час існування Школи журналістики були підготовлені та підтримані талановиті діти, молоді люди, які навчаються в провідних вузах України та успішно працюють в ЗМІ.

Мета конкурсу – єднання усіх ЗМІ міста Бердичева у прагненні увіковічити ім’я видатного журналіста, фотокореспондента та письменника – нашого земляка Віктора Коржука.

Завдяки цьому конкурсу, молодь, яка бажає самореалізуватися у журналістиці, здійснить свою мрію і випробує сили у наступних номінаціях:

– Фотоконкурс “Мій Бердичів”;

– Стаття “І це моє місто…”;

– Літературний твір “Бердичів – перехрестя чотирьох культур”.

Презентація мистецького конкурсу відбулась завдяки Екологічному центру дітей та юнацтва, Польському товариству сприяння підприємництву та усіх місцевих ЗМІ.

За матеріалами веб-сайту Житомирського осередку міжнародної організації “Берегиня світу”, http://bereginya.org/structure/obl17.html


15 червня 2007 року. Результати першого щорічного конкурсу.


Репортаж ТРК “ВІК”.
Автор: Вікторія Кучерява.
Камера: Віталій Сінєльніков.
 

P.S.: на жаль, через декілька років конкурс припинив своє існування та більше не проводиться.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here