Home Новини Тематичний районний захід, присвячений Дню Державного Прапора та Дню Незалежності України

Тематичний районний захід, присвячений Дню Державного Прапора та Дню Незалежності України

3642
0
SHARE

Напередодні свята перед будівлею Бердичівської районної державної адміністрації відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України та Дня незалежності України під назвою «Україна – це ти».

У заході взяли участь керівники Бердичівського району, працівники органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, комунальних закладів та установ. У своєму виступі голова Бердичівської райдержадміністрації Людмила Димидюк привітала присутніх з наступаючими святами, побажала усім злагоди, миру, благополуччя, а також зазначила: «Майбутнє країни – в руках кожного з нас, адже прагнення до свободи і чутливість до несправедливості – визначальні риси українців. Здобуття нашої незалежності заради творення власного майбутнього, є найвищим виявом свободи українського народу». Зі словами вітань виступила заступник голови районної ради Софія Томашевська.

Після вітальних слів керівників району відбулось урочисте підняття державного прапору, також учасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих, хто боронив рідну землю та пішов заради неї у небуття.

Яскраві тематичні номери підготували солісти та творчі колективи комунального закладу Бердичівський районний Центр культури та дозвілля, а наприкінці – спільне фото усіх учасників заходу.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here