Home Новини Прощання з вчителями

Прощання з вчителями

2195
0
SHARE

Останні дзвоники, що от-от відбудуться у наших школах, мають дуже символічне значення. Випуск у школі для випускників – це також закінчення весни, яка відраховує нині свої останні дні. А далі – літо, зрілість, пора вагомих рішень та впевнених кроків у життя. Саме новий світ, нове життя очікують наших випускників.

Але це буде лише завтра. А сьогодні, за день до свого останнього дзвоника, одинадцятикласники проводять ще один захід, який давно став традиційним – прощання з вчителями. Прощання з педагогами, які навчали усі одинадцять класів, з першою вчителькою, з директором, з класним керівником. І подяка – за навчання, за знання, які знадобляться в подальшому житті.

Теплі слова, спогади зі шкільного життя, фотографії, що виринали на екрані проектора не раз викликали тиху сльозу з очей тих, хто вкладав свою працю у виховання цих випускників. Це сьогодні вони ще діти, а завтра – молодь, що впевнено крокуватиме у доросле життя.

Саме цей захід і представлено у цьому фоторепортажі, де випускники міської школи №1 ім. Т.Г. Шевченка прощались зі своїми вчителями.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here