Home Новини Проект “Фотографії з минулого”

Проект “Фотографії з минулого”

1638
0
SHARE

Тема фотографій із минулого на сучасний світ доволі популярна в мережі Інтернет (і поряд ми бачимо приклад такої фотографії). Декілька років тому ця ідея зацікавила і нас. Як результат, на старому веб-сайті “Мій Бердичів” діяв проект “Фотографії з минулого”, мета якого – показати світлини пам’ятних місць Бердичева, якими вони були ще декілька десятиліть тому, а також їх сучасний стан.

Сьогодні на оновленому веб-сайті ми з Василем Котовим вирішили поновити цей проект, але вже на іншому технологічному рівні. Отож, зустрічайте оновлений розділ “Фотографії з минулого”, який дозволить зацікавленому читачу провести історичні паралелі між минулим та сьогоденням.

>>> Перейти до проекту “Фотографії з минулого” <<<

Увага! Для перегляду обраного зображення необхідно навести вказівник мишки на фотографію.

Зал очікування залізничного вокзалу, вхід до вокзального ресторану “Магістраль”. У 60-х роках в приміщенні залу розмістили портрети діячів Комуністичної партії Радянського Союзу – вождя Жовтневої революції Володимира Леніна та генерального секретаря Комуністичної партії Леоніда Брежнєва. Якщо перший ні разу не бував не лише в Бердичеві, але й на території України, то інший все ж відвідав наше місто – у січні 1944 року Брежнєв декілька тижнів проживав у будинку по вулиці Шевченка, 18/2.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here