Home Новини Нова фотолокація для бердичівлян та гостей міста

Нова фотолокація для бердичівлян та гостей міста

1705
0
SHARE

Давно минули ті часи, коли фотоапарат вважався розкішшю і придбати його могли лише порівняно заможні люди. Але якщо також врахувати той момент, коли після натискання кнопки на фотоапараті для фотолюбителя все лише розпочиналось – проявлення фотоплівки, друк фотографій, виготовлення необхідних хімічних розчинів… Тому фотосправою займались одиниці, а сімейні фотоальбоми зберігали, як зіницю ока, показуючи рідним лише на свята. Про яке популярне нині селфі могла йти мова, якщо плівка коштувала дорого? Ні, звичайно, якщо ти подорожуєш, то фотоплівки не шкодували, тим більше, що її зазвичай купували про запас.

З поширенням серед пересічних людей смартфонів та різноманітної цифрової фототехніки всі зазначені вище проблеми залишились у минулому. Ніхто вже й фотографії не друкує, оскільки їх легше зберігати на картах пам’яті. Нині Instagram та Facebook заполонили тисячі селфі, які особливо приємно зробити у фотозонах – спеціальних організованих для цього місцях, які влаштовують з метою популяризації того чи іншого об’єкту, або міста в цілому.

Організовують такі фотозони і в Бердичеві. Наприклад, на День міста на Центральній площі організатори свята влаштували декілька таких локацій. І бердичівляни радо відгукнулись – наступного дня соцмережі заполонили яскраві фотографії та селфі.

Нещодавно в Бердичеві з’явилась ще одна нова фотолокація, але вже на постійній основі. Вона повинна сподобатись як бердичівлянам, так і численним гостям нашого міста, оскільки розмістилась у самому центрі Бердичева – неподалік від магазину “Транзит-С” на Європейській, 8. Локація цікава тим, що поряд з великим написом “Бердичів” власник магазину встановив вказівник з табличками, які вказують на напрямки, де розташовані не лише міста України, але й столиці окремих країн: Відень, Париж, Тель-Авів, Рига, Варшава.

Анатолій Горобчук.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here