Home Проекти Нагороди Бердичівщини Нагрудний знак “За досягнення в освіті”

Нагрудний знак “За досягнення в освіті”

1518
0
SHARE

image001Нагрудний знак “За досягнення в освіті” затверджений рішенням виконкому Бердичівської міської ради від 26.10.2007 р. №626.

Заохочувальною відзнакою міського голови – нагрудним знаком “За досягнення в освіті” нагороджуються вихователі, вчителі, викладачі, практичні психологи, педагоги-організатори, соціальні педагоги, майстри виробничого навчання, спеціалісти, методисти, педагогічні працівники позашкільних закладів, наукові, науково-педагогічні, інженерно-технічні працівники, навчально-допоміжний персонал, державні службовці, посадові особи місцевого самоврядування, керівники навчальних закладів, організацій, спеціалісти підприємств, установ, організацій, спеціалісти з інших держав, які працюють (працювали) у закладах освіти міста не менше п’яти років і досягли визначних успіхів у: вихованні, навчанні, професійній, науковій підготовці учнівської та студентської молоді; організації та вдосконаленні навчальної, виховної, науково-методичної та науково-дослідної роботи; координації дій педагогічних, виробничих колективів, сім’ї, громадськості з питань виховання і навчання дітей; впровадженні у практику досягнень науки і передового педагогічного досвіду; керівництві закладами та установами освіти, наданні допомоги щодо їх розвитку, впровадженні нових управлінських новацій; науковому і методичному забезпеченні навчальних закладів та установ освіти, створенні високоякісних підручників і навчальних посібників; роботі з конструювання і виготовлення навчально-наочного приладдя; планово-фінансовій, адміністративно-господарській та іншій роботі, які гідно представляють місто на обласному, державному, національному, міждержавному рівнях.

vidznaka_vchytel
Відзнака “За досягнення в освіті” та посвідчення.

Опис нагрудного знаку:

Нагрудний знак “За досягнення в освіті” виготовляється зі сплаву жовтого кольору і має форму витягнутого по вертикалі еліпса висотою 40 мм і шириною в центральній частині 29 мм, верхня частина якого має неправильну геометричну форму.

На лицьовій стороні знака, залитого емаллю голубого кольору, у його центрі, знаходиться зображення Костьолу босих кармелітів м. Бердичева. Над зображенням знаходиться напис “БЕРДИЧІВ” темно-синього кольору. Над написом – Герб м. Бердичева. Розміри герба: по вертикалі – 13 мм, по горизонталі – 11 мм.

Нижню частину знака охоплює стрічка червоного кольору з написом “За досягнення в освіті”.

На зворотному боці знака є застібка для прикріплення нагрудного знака до одягу.

З 2007 по 2011 рік нагрудним знаком нагороджено 77 освітян Бердичева.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here