Home Новини Купівля нерухомості в невеликих курортних містах: добрий варіант капіталовкладення

Купівля нерухомості в невеликих курортних містах: добрий варіант капіталовкладення

1281
1
SHARE

Українці давно зрозуміли, що купувати квартири варто не тільки для власного проживання. Нерухомість, особливо в наш час економічної нестабільності, – ідеальний варіант інвестиції. Квартира – це те, що завжди залишатиметься в ціні і на що в усі часи зберігається доволі високий попит. До того ж житлова нерухомість – один із найкращих варіантів додаткового заробітку, особливо якщо це квартира в курортній зоні.

Квартира в курортній зоні: переваги для власника

Якщо проаналізувати оголошення на популярному українському сервісі OLX, то стає зрозуміло, що купівля-продаж нерухомості в курортних містах країни – доволі популярні варіанти угоди. Саме зараз через сервіс можна купити квартиру в Бердичеві, Одесі чи Трускавці.

Купівля житла в курортному місті дає ряд переваг для власника нерухомості:

  • вигідна інвестиція з практично нульовим ризиком;
  • спосіб захистити свої заощадження від інфляції;
  • при перепродажі нерухомість в курортних зонах не дешевіє;
  • можливість отримувати стабільний пасивний дохід.

Купити квартиру в курортному місті можна й для себе, тоді в час відпочинку вдасться зекономити на проживанні. Однак більш вигідний варіант – здавати житло в оренду. Ринок туристичних послуг в Україні стрімко розвивається, і в деяких випадках «відбити» затрати на купівлю нерухомості в курортній зоні можна за 6-7 років.
Чому варто купити квартиру в Бердичеві?

З-поміж українців доволі популярний стереотип, що «курортну» нерухомість слід купувати у великих розкручених місцях. Однак купівля квартири в невеличкому містечку, такому як Бердичів, має свої переваги.

По-перше, ціни на нерухомість тут в декілька разів нижчі, ніж в мегаполісах. По-друге, містечко стрімко розвивається і набуває все більшої популярності з-поміж туристів. А отже це добрий знак для власників нерухомості під оренду – клієнти будуть. До речі, здати квартиру в оренду в маленькому курортному містечку легше, ніж у мегаполісі – менша конкуренція.

Окрім того, ріст потоку туристів сприяє і розвитку інфраструктури. А значить, квартиру в Бердичеві можна використати під бізнес: хостел, заклади б’юті-індустрії, кафе чи магазини. Словом, варіантів багато. І кожен із них може принести непоганий заробіток власнику квартири у Бердичеві.

1 COMMENT

  1. Цей текст дійсно вразив мене і змусив задуматися про потенційні можливості вкладання в курортну нерухомість, здача в оренду виглядає дуже привабливо, особливо в маленьких містечках, де є менша конкуренція, якщо розглядати такий варіант, можливо, відкриття зручного гостьового будинку чи здійснення інших комерційних проектів. – це, безумовно, потребує обдумання та ретельного дослідження ринку, але ідея цікава та перспективна для розвитку власного бізнесу в сфері нерухомості.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here