Home Без категорії Звернення до відвідувачів

Звернення до відвідувачів

8461
5
SHARE

Світло минулого осяює наше сьогодення
та вказує вірогідну дорогу нашого майбутнього
Цитата з фільму “Все освітлено”[1]

 

Анатолій Горобчук та Василь Котов.Ви завітали на веб-сайт “Мій Бердичів” – сторінку в Інтернеті, яка розповідає про історію міста Бердичева, його минуле та сьогодення. Якщо вас зацікавила тематика та представлений тут матеріал, просимо ознайомитись з наступною інформацією.

У 2008 році, коли виник задум створити веб-сайт, що розповідатиме про історію рідного міста, його автори навіть не здогадувались, у що це, в кінці-кінців, виллється. Була низка ідей, які поступово втілювались у життя. Була низка технічних проблем, які по мірі можливості вирішувались так, як дозволяли знання та можливості. Все це помножувалось на наявні знання (або їх недостатність). І от маємо те, що маємо… Коротше кажучи, на 2016 рік веб-сайт “Мій Бердичів”, що знаходився за адресою http://my.berdychiv.in.ua/, на нашу упереджену думку, досяг максимум того, на що був здатен. На що були здатні ми, як його автори.

Але часи змінюються. Вірніше, з часом приходить досвід, знання, розуміння того, що власну планку необхідно підіймати. Або більш образно – світло минулого осяяло наше сьогодення та вказало на необхідність змін. Змін у наповненні веб-сайту, змін у підході до публікації історичних матеріалів.

Це ми й вирішили зробити – оновитись, стати більш зручнішими, наблизитись до вас – наших читачів. Новий веб-сайт, на відміну від попередника, має більш просту структуру, зв’язок із соціальними мережами, зручний пошук, а головне – новий рівень публікацій, оперативність в оновленні матеріалів.

Як ви могли помітити, нова версія веб-сайту “Мій Бердичів” ще не настільки наповнена статтями, як його попередниця. На це потрібен час. Враховуючи це, старий веб-сайт не припиняв свою роботу ще впродовж року з моменту запуску нового сайту. І лише у червні 2017 був закритий.

Ось коротко все, про що ми хотіли розповісти. Приємного ознайомлення з історією нашого Бердичева!

Анатолій Горобчук,
Василь Котов.


[1] Не дослівна цитата з фільм “Все освітлено” (англ. Everything Is Illuminated) — американського пригодницького, трагічно-комедійного фільму 2005 року Лева Шрейбера, ролі в якому зіграли Елайджа Вуд та Євген Гудзь. Фільм про пошуки єврейського містечка Трачімброд, доля якого чимось нагадує долю нашого Бердичева.

Дуже раджу переглянути – А.Г.

5 COMMENTS

  1. Чудово, що є такий сайт. Вдала назва, сучасний дизайн, цікаві статті. Бердичів заслуговує на те, щоб бути відомим). Пропозиція – доповнити статтями про цікавих людей, які народилися й недалеко від Бердичева. Наприклад, про М.Чайковського (Садик-Пашу) з Гальчинця, або по-сучасному – Гальчина.

  2. Доброго Вам дня! Я б хотів звернутися до Вас з проханням( хоча мені здається, що Вам буде важко мені допомогти). Мене звуть Олександр, я мешкаю у Запоріжжі та я колекціоную набори листівок з містами України. Я дізнався, що Ви 12 років тому видали набір листівок Бердичіва( я збираю сучасні види)…У Вас є можливість допомогти мені дістати цей набір? Я міг би придбати або 5, або 6 екземплярів( примірників)… розумію, що це було, але виришів у Вас дізнатися, як у видавця

    • Доброго дня! Унизу цієї сторінки – моя контактна електронна пошта. Напишіть туди, спробую допомогти.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here