Home Новини Запрошуємо на презентацію!

Запрошуємо на презентацію!

1015
0
SHARE

Нещодавно побачило світ нове історико-краєзнавче видання – другий випуск збірки місцевого краєзнавця Анатолія Горобчука “Мій Бердичів в історичних нарисах”.

Як і попередниця, нова збірка містить низку історико-краєзнавчих нарисів, у яких розкриваються окремі теми багатогранної та цікавої історії міста Бердичева. Це і розповідь про таємниці некрополю нашого міста, і про відродження української греко-католицької церкви на землях Бердичівщини, і краєзнавча розвідка про становлення, розвиток та занепад такої послуги, як проводове радіомовлення, і розповідь про історію “заводу без труби” – заводу по ремонту обчислювальної техніки, та інші не менш цікаві історії.

Як і попередниця, друге видання також розміщене у двох медійних просторах: власне у звичному, паперовому, вигляді, а також в електронному – в мережі Інтернет. Читач, перегортаючи сторінки книги, за допомогою смартфону може одночасно зануритись у світ додаткової інформації, яку спеціально розміщено на веб-сайті “Мій Бердичів” (http://berdychiv.in.ua/).

Видання розраховане на освітян, студентів, учнів загальноосвітніх шкіл, краєзнавців, а насамперед – на шанувальників історії рідного міста.

Презентація книги відбудеться 20 грудня (четвер) о 16 годині у приміщенні молодіжного центру “М-Формація” (Бердичівська центральна міська бібліотека, вул. Вінницька, 10).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here