Home Новини В Бердичеві припинила свою роботу радіостанція Live 102,0 FM

В Бердичеві припинила свою роботу радіостанція Live 102,0 FM

2686
0
SHARE

22 січня припинила свою роботу місцева радіостанція Live 102,0 FM.

Радіостанція з 2009 року працювала в ультракороткохвильовому діапазоні на частоті 102,0 МГц, її редакція знаходилась на другому поверсі будинку по вулиці Житомирській, 11, антенно-передавальний комплекс – на даху будинку по вулиці Соборній, 9.

Власник та організатор радіостанції підприємець Олександр Глейзер (ТОВ «Галексан») доклав до цього проєкту чимало фінансів, сил, здоров’я та натхнення. Для багатьох журналістів студія радіостанції стала етапом творчого зростання, а досвід, отриманий в прямому ефірі – неоціненним набутком для подальшого життя і творчості.

На жаль, місцевий рекламний ринок не завжди покривав витрати на утримання студії, продукування програм, вартість радіочастоти та податки, тому власнику радіостанції доводилось дотувати її діяльність за рахунок інших сфер. А з початком повномасштабного російського вторгнення доходи від реклами фактично припинились. Додало до рішення про непродовження ліцензії та закриття станції і значне подорожчання радіочастотного ресурсу та відрахувань за авторські права.



Дзідзьо на Live FM

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here