Home Новини Шановні друзі! Запрошуємо на презентацію нової книги!

Шановні друзі! Запрошуємо на презентацію нової книги!

1141
0
SHARE

Нещодавно побачило світ нове історико-краєзнавче видання – третій випуск збірки місцевого краєзнавця Анатолія Горобчука “Мій Бердичів в історичних нарисах”.

Збірка “Мій Бердичів в історичних нарисах. Випуск 3”.

Як і її попередниці, збірка містить низку історико-краєзнавчих нарисів, в яких розкриваються окремі теми багатогранної та цікавої історії як Бердичева, так і Бердичівщини загалом. Це і розповідь про таємниці міського парку, і історія першого міського пологового будинку, більш відомого серед старожилів як будинок графині Плеве, також розповідь про Бердичів, який знайшов своє цікаве відображення на кіноплівці, а також таємниці ікони Матері Божої Бердичівської, шанованої серед вірян різних конфесій, та багато іншого.

Збірки “Мій Бердичів в історичних нарисах”, випуски 1-3.

Третє видання також розміщене у двох медійних просторах: власне у звичному, паперовому, вигляді, та в електронному – в мережі Інтернет. Читач, перегортаючи сторінки книги, може водночас зануритись у світ додаткової інформації, яку спеціально розміщено на веб-сайті “Мій Бердичів” (http://berdychiv.in.ua/).

Видання розраховане на освітян, студентів, учнів загальноосвітніх шкіл, краєзнавців, а насамперед – на шанувальників історії рідного краю.

Презентація книги відбудеться 18 грудня (середа) о 15 годині у приміщенні молодіжного центру “М-Формація” (Бердичівська центральна міська бібліотека, вул. Вінницька, 10).

Уже сьогодні придбати книгу “Мій Бердичів в історичних нарисах. Випуск 3” можна в магазині “Транзит-С” (вул. Європейська, 8).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here