Home Історія Медіатека Рішення від 20.08.2021 № 304 “Про внесення змін до рішення Бердичівської міської...

Рішення від 20.08.2021 № 304 “Про внесення змін до рішення Бердичівської міської ради від 05.02.2021 №110 «Про затвердження Положення про звання «Почесний громадянин Бердичівської міської територіальної громади»”

315
0
SHARE

УКРАЇНА
БЕРДИЧІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ
(десята сесія восьмого скликання)

РІШЕННЯ
від 20.08.2021 № 304

Про внесення змін до рішення
Бердичівської міської ради від
05.02.2021 №110 «Про затвердження
Положення про звання «Почесний
громадянин Бердичівської міської
територіальної громади»

З метою впорядкування процедури присвоєння звання «Почесний громадянин Бердичівської міської територіальної громади» та порядку оплати послуг, пов’язаних з похованням Почесних громадян Бердичівської міської територіальної громади, відповідно до ст. 25, п.28. ч. 1ст.26. Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Бердичівська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до рішення Бердичівської міської ради від 05.02.2021 №110 «Про затвердження Положення про звання «Почесний громадянин Бердичівської міської територіальної громади» таким чином:

1.1 П. 3 додатку до рішення викласти в новій редакції:

«3. Клопотання про присвоєння звання перед міською радою мають право порушувати трудові колективи підприємств, установ та організацій усіх форм власності, зареєстрованих на території Бердичівської міської територіальної громади, в яких працював претендент на відзначення з кількістю працюючих не менше 50 осіб, збори громадян – жителів Бердичівської міської територіальної громади в кількості не менше 150 осіб з підтвердженням участі в зборах власноручними підписами. Самовисування на присвоєння звання «Почесний громадянин Бердичівської міської територіальної громади» не розглядається. Подання направляється на адресу міського голови.»

1.2. П. 5 додатку до рішення викласти в новій редакції:

«5. Церемонія вручення відзнаки «Почесний громадянин Бердичівської міської територіальної громади» відбувається в урочистій обстановці з виголошенням відповідного рішення міської ради, на підставі якого присвоюється звання. Звання «Почесний громадянин Бердичівської міської територіальної громади» присвоюється не більше ніж одному кандидату на рік виключно за рішенням міської ради, крім тих, кому присвоюється дане звання посмертно.»

1.3. П. 10. додатку до рішення викласти в новій редакції:

«10. У разі смерті поховання Почесних громадян Бердичівської міської територіальної громади та Почесних громадян міста Бердичева здійснюється на Алеї почесних захоронень, за відсутності заперечень сім’ї померлого.

Управлінню сім’ї та соціального захисту населення міської ради проводити оплату згідно з актами наданих послуг комунальним підприємством «Комбінат комунальних підприємств м. Бердичева» відповідно до Порядку відшкодування витрат на поховання громадян, яким присвоєно звання «Почесний громадянин міста Бердичева» та «Почесний громадянин Бердичівської міської територіальної громади», затвердженого виконавчим комітетом Бердичівської міської ради.

Фінансовому управлінню міської ради здійснювати оплату цих послуг в межах фінансових можливостей бюджету Бердичівської міської територіальної громади.
Після смерті особи, якій було присвоєно звання «Почесного громадянина Бердичівської територіальної громади», посвідчення, стрічка та медальйон залишаються у сім’ї померлого.»

2. Пп. 3, 5, 10 додатку до рішення міської ради від 05.02.2021 № 110 вважати такими, що втратили чинність.

Міський голова Сергій ОРЛЮК

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here