Home Пам'ятки і пам'ятні місця Бердичів, існуючі Пл. Центральна, 1. Інсталяція “Бердичівський диванчик”

Пл. Центральна, 1. Інсталяція “Бердичівський диванчик”

1602
0
SHARE

Пл. Центральна, 1. У північно-західній частині площі Центральної знаходиться інсталяція – “Бердичівський диванчик”.

У Бердичеві сьогодні успішно працює та розвивається декілька потужних підприємств, які випускають якісну, конкурентоспроможну продукцію. Тим паче, що часто їх керівництво не проти допомогти місту у вирішенні важливих проблем, або зробити бердичівлянам якийсь приємний дарунок. До числа таких підприємств можна віднести й українсько-литовське підприємство “Сончік”, яке спеціалізується на виготовленні м’яких меблів та ортопедичних матраців та з 2006 року працює у Бердичеві під керівництвом Людмили Тимошенко. На 2017 рік штат підприємства нараховував біля 160 працівників.

Урочисте відкриття пам’ятного знаку, 23 червня 2017 р.

Інсталяція “Бердичівський диванчик” відкрили у переддень святкування Дня міста Бердичева – 23 червня 2017 року. Вітальні слова з нагоди відкриття нового експонату на Центральній площі сказав міський голова Василь Мазур, директор Бердичівської фабрики одягу Галина Стукало та керівник підприємства “Сончік” Людмила Тимошенко.

“Бердичівський диванчик” – це встановлений на постаменті символічний диван, виготовлений з металу. На дивані прикріплена таблична з написом “Сончік”.

“Бердичівський диванчик”, 12 червня 2018 р.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here