Home Новини Заміський будинок для великої родини: як правильно зробити вибір?

Заміський будинок для великої родини: як правильно зробити вибір?

1177
0
SHARE

Для молодої сім’ї з двома і більше дітьми заміський будинок для постійного проживання — найбільш оптимальний варіант. Для кожного знайдеться свій куточок, а на власній ділянці можна виростити овочі та фрукти, що дозволить істотно заощадити сімейний бюджет. Але щоб не зіткнутися з проблемами в майбутньому, при виборі будинку слід врахувати важливі нюанси.

Про те, що вдасться знайти нерухомість, яка відповідає всім критеріям, переживати не варто. Величезна кількість пропозицій можна зустріти на OLX. Тим, хто не хоче переплачувати, є сенс купити будинок в Бердичеві або іншому невеликому місті. Недорогі варіанти можна знайти і в передмісті мегаполісів.

Матеріал споруди має значення

Будинок, у якому ростуть діти, повинен бути теплим і затишним у будь-який час року. Тому обов’язково варто звертати увагу на матеріал, з якого виконана споруда. Зараз на ринку представлені такі варіанти об’єктів:

  • Кам’яні — найчастіше використовуються газобетон або піноблок. Такі будови є надійними, але потребують додаткового утеплення.
  • Дерев’яні — в таких будівлях буде тепло взимку і прохолодно влітку. Але дерево може швидко струхнути, якщо його обробка на етапі будівництва була проведена неправильно.
  • Каркасні — зводяться з бруса і колоди за лічені місяці. Великою перевагою таких будівель є невисока вартість.
  • Монолітні — виконуються з литого бетону. Вони є найбільш надійними, але і дорогими.

Найбільшою популярністю зараз користуються будинки з піноблоку. Вони швидко будуються і відрізняються відносно невисокою ціною.

Площа будинку та всієї ділянки

При покупці будинку для постійного проживання з родиною потрібно заздалегідь задуматися про майбутнє. Варто врахувати, що діти ростуть, у них з’являються свої інтереси і потреби. Тому у кожного члена сім’ї повинна бути власна кімната.

На розмірі ділянки також не варто економити. Місця повинно вистачити для організації городу і зони відпочинку.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here